Opelka - Fognini

De hoogtepunten van de wedstrijd Opelka - Fognini in de tweede nacht van de Australian Open 2020. Een spannende wedstrijd die lang duurde. Alle vijf de sets waren nodig om een winnaar aan te wijzen. Ook verliep de wedstrijd niet geheel soepeltjes. Opelka was het niet eens met de behandeling van de umpire.

Australian Open | Hoogtepunten Opelka - Fognini

Australian Open
Roger Federer blikt terug op al zijn Australian Open titels
15/09/2022 OM 16:44

Halep - Brady

Simona Halep wint haar eerste wedstrijd van de Australian Open 2020. Jennifer Brady wist in de eerste set nog goed weerstand te bieden tegen de #1 van de wereld, maar in de tweede set bleek Halep toch te sterk te zijn voor de Amerikaanse.

Australian Open | Hoogtepunten Halep - Brady

Monfils - Lu

Gael Monfils verslaat Yen-Hsun Lu in 6-1 6-4 6-2 in zijn openingswedstrijd van de Australian Open 2020. Monfils ging sterk van start. In de tweede set leek Lu zich goed terug te komen, maar Monfils herpakte zich en ging won ook de tweede set. De derde set was voor Monfils een kwestie van uitspelen.

Australian Open | Hoogtepunten Monfils - Lu

Medvedev - Tiafoe

Daniil Medvedev had het in zijn openingswedstrijd tegen Frances Tiafoe bij vlagen zeer lastig. De Rus won de eerste set, maar werd direct gecounterd in de tweede set. De publieksfavoriet was echter niet opgewassen tegen het Russiche geweld in de twee sets die daarop volgde. Medvedev won de match met 6-3 4-6 6-4 6-2

Australian Open | Hoogtepunten Medvedev - Tiafoe

Goffin - Chardy

Zonder problemen heeft David Goffin de tweede ronde van de Australian Open bereikt. De Belg nam het in de eerste ronde op tegen Fransman Jeremy Chardy. Goffin kwam nooit echt in de problemen tegen Chardy en won met 6-4, 6-3 en 6-1.

Australian Open | Goffin klopt Chardy in drie sets

De Nederlanders

De uitslagen van de Nederlanders mogen ook niet vergeten worden:
Kiki Bertens - Irina-Camelia Begu
Arantxa Rus - Magda Linette
Tallon Griekspoor - Taylor Fritz

Australian Open | What you missed (Day 2)

What You Missed Overnight

Terugkijken wat er in de nacht van maandag op dinsdag allemaal is gebeurd op de Australian Open? Kijk de What You Missed Overnight hier terug.
Later meer...
Australian Open
Australian Open | Een overzicht van alle 100 overwinning van Federer in Melbourne
15/09/2022 OM 14:36
Australian Open
Australian Open | Federer komt niet binnen zonder accreditatie
15/09/2022 OM 14:14