Serena Williams - Tamara Zidansek

Serena Willams is ook de tweede ronde van de Australian open zonder al te veel moeite doorgekomen. Na 6-2 in de eerste set ging de tweede set niet zoals gepland. Williams liet zich een paar keer duidelijk horen om zich te herpakken. Dat leek te helpen want ze wist een achterstand weer om te zetten in een ruimte voorsprong. Het werd uiteindelijk 6-2, 6-3.

Australian Open | Hoogtepunten Zidansek - Williams

Australian Open
Roger Federer blikt terug op al zijn Australian Open titels
15/09/2022 OM 16:44

John Millman - Hubert Hurkacz

Ook John Millman hoeft nog niet naar huis. Voor eigen publiek versloeg de 30-jarige Australiër zijn acht jaar jongere concurrent uit Polen. De wedstrijd eindigde in 6-4, 7-5, 6-3.

Australian Open | Hoogtepunten Millman - Hurkacz

Elise Mertens - Danka Kovinic

Elise Mertens mag zich gaan opmaken voor een wedstrijd tegen Heather Watson. De Belgische tennister versloeg in de eerste ronde van de Australian Open Danka Kovinic uit Montenegro met 6-2, 6-0.

Australian Open | Hoogtepunten Mertens - Kovinic

Michael Mmoh - Roberto Bautista Agut

Bautista Agut is doorgestroomd naar de derde ronde van de Australian Open ten koste van de Amerikaan Michael Mmoh. De Amerikaanse nummer 217 van de wereld won de eerste set, maar Bautista Agut herstelde zich goed en wist de eindstand naar 5-7, 6-2, 6-4, 6-1 te brengen.

Australian Open | Hoogtepunten Mmoh - Bautista Agut

Roger Federer - Filip Krajinovic

Roger Federer heeft zonder al te veel moeite de derde ronde van de Australian Open bereikt. In drie sets versloeg hij de Serviër Filip Krajinovic (6-1, 6-4, 6-1). In de derde ronde treft hij de Australiër John Millman, die eerder afrekende met Hubert Hurkacz.

Australian Open | Hoogtepunten Federer - Krajinovic

Arantxa Rus - Madison Keys

Het is Arantxa Rus niet gelukt te stunten tegen de als tiende geplaatste Madison Keys. De Nederlandse wist het Keys wel erg moeilijk te maken. In de eerste set wist geen van beide de ander te breken, met als gevolg een tiebreak. Hierin bleek de Amerikaanse het sterkst. In de tweede set kon Rus het niet meer bijbenen en liep Keys uit tot 6-2.

Australian Open | Hoogtepunten Keys - Rus

Fabio Fognini - Jordan Thompson

Het duurde ruim vier uur voordat er een beslissing viel. De viel uiteindelijk in het voordeel van de Italiaan Fabio Fognini. De Italiaan speelde eerder deze week ook al een vijfsetter, maar wederom kwam hij als winnaar uit de strijd. Deze keer versloeg de Australiër Jordan Thompson.

Australian Open | Highlights Thompson - Fognini

Kijk alles van de Australian Open LIVE op Eurosport en de Eurosport Player!
Australian Open
Australian Open | Een overzicht van alle 100 overwinning van Federer in Melbourne
15/09/2022 OM 14:36
Australian Open
Australian Open | Federer komt niet binnen zonder accreditatie
15/09/2022 OM 14:14