Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Kristie Boogert en Raemon Sluiter blikken vooruit op de Australian Open

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 20/01/2020 om 13:52 GMT+1

Kristie Boogert en Raemon Sluiter blikken vooruit op de Australian Open van 2020. Ze bespreken de favorieten, de outsiders, de talenten en natuurlijk de Nederlanders. Hoe ver kunnen Arantxa Rus en Tallon Griekspoor komen en kan Kiki Bertens de titel pakken?

Voorbeschouwing Raemon en Kristie

Foto: Eurosport

Bij de mannen is het vrijwel verplicht om de 'Grote Drie' te benoemen als favoriet. Rafael Nadal, Roger Federer en Novak Djokovic zijn alle drie aanwezig en in vorm. Maar ook is de nieuwe garde niet te vergeten. Mannen zoals Medvedev, Tsitsipas, Kyrgios en Thiem kunnen ook zorgen voor verrassingen. Ook heeft Tallon Griekspoor zich knap geplaatst voor de eerste Grand Slam van het jaar. De pas 23-jarige Haarlemmer wist een plek te veroveren via het kwalificatietoernooi.
picture

Australian Open | Sluiter: "Djokovic is mijn topfavoriet."

Waar het bij de heren vooral outsiders zijn die voor een verrassing kunnen zorgen zijn er bij de vrouwen echt vele kanshebbers voor de titel. Osaka, Serena Williams, Halep, Wozniacki, Ostapenko en blijf zo maar doorgaan. Het talent stapelt zich op en de kanshebbers zijn er in grote getalen. Maar ook de Nederlanders kunnen zich goed in de kijker spelen. Arantxa Rus heeft zich afgelopen jaar omhoog gespeeld in de WTA-rankings en daardoor een directe plaatsing. Kiki Bertens geldt zelfs als een van de outsiders voor de titel.
picture

Australian Open | Sluiter: "Kiki zeker een outsider voor de titel."

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie