De uitschakeling van Mertens

Simona Halep blijkt te sterk te zijn voor de Belgische Elise Mertens. In twee sets van 6-4 kon Mertens wel weerstand bieden, maar niet genoeg om het de voormalig nummer 1 echt lastig te maken. De Roemeense speelt in de kwartfinales tegen Anett Kontaveit.

Australian Open | Hoogtepunten Halep - Mertens

Australian Open
Roger Federer blikt terug op al zijn Australian Open titels
15/09/2022 OM 16:44

Sport & entertainment in één

Dominic Thiem is in vorm. De Oostenrijker laat dat wederom zien tegen Gaël Monfils. In de drie sets durende partij ( 6-2 6-4 6-4) weet de Fransman geen vuist te maken tegen Thiem. Wel werd alles uit de kast gehaald. Van een onderhandse opslag tot het op wonderbaarlijke wijze verweren van smashes. Deze wedstrijd had alles.

Australian Open | Hoogtepunten Monfils - Thiem

Vierde ronde eindstation voor Bertens

Het avontuur van Kiki Bertens op de Australian Open eindigt in de vierde ronde tegen Garbiñe Muguruza. De Spaanse was in twee sets (6-3 6-3) te sterk voor de Nederlandse. Kiki had geregeld een opleving, maar de Muguruza wist dat altijd snel af te straffen.

Australian Open | Hoogtepunten Bertens - Muguruza

37 games bij Kontaveit - Świątek

De wedstrijd tussen Anett Kontaveit en Iga Świątek ging letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Drie langdurige sets waren er nodig om te bepalen welke tennister er door ging naar de kwartfinales van de Australian Open ( 6-7 7-5 7-5 ). Kontaveit trok uiteindelijk aan het langste eind.

Australian Open | Hoogtepunten Kontaveit - Swiatek

Iets dat je niet vaak ziet in het vrouwentennis: een tweener. Iets dat je nog minder vaak ziet: een tweener op het moment dat het niet echt nodig is. A la Nick Kyrgios komt Świątek naar het net.

Australian Open | Swiatek met een tweener

What You Missed Overnight: Dag 8

What You Missed Overnight: Onderhandse opslag, pareren van smashes en de uitschakeling van Bertens

Australian Open
Australian Open | Een overzicht van alle 100 overwinning van Federer in Melbourne
15/09/2022 OM 14:36
Australian Open
Australian Open | Federer komt niet binnen zonder accreditatie
15/09/2022 OM 14:14