Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

What You Missed Overnight: Onderhandse opslag, pareren van smashes en de uitschakeling van Bertens

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 27/01/2020 om 10:18 GMT+1

Dag 8 van de Australian Open is begonnen met wederom tennis van het hoogste niveau. Met zowel de uitschakeling van Mertens als Bertens is het er wel één om snel te vergeten voor de Lage Landen. Bij de mannen gingen Monfils en Thiem tot het uiterste. Een onderhandse opslag of het pareren van smashes was allemaal 'part of the game'.

Australian Open - What You Missed Overnight Day 8

Foto: Eurosport

De uitschakeling van Mertens

Simona Halep blijkt te sterk te zijn voor de Belgische Elise Mertens. In twee sets van 6-4 kon Mertens wel weerstand bieden, maar niet genoeg om het de voormalig nummer 1 echt lastig te maken. De Roemeense speelt in de kwartfinales tegen Anett Kontaveit.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Halep - Mertens

Sport & entertainment in één

Dominic Thiem is in vorm. De Oostenrijker laat dat wederom zien tegen Gaël Monfils. In de drie sets durende partij ( 6-2 6-4 6-4) weet de Fransman geen vuist te maken tegen Thiem. Wel werd alles uit de kast gehaald. Van een onderhandse opslag tot het op wonderbaarlijke wijze verweren van smashes. Deze wedstrijd had alles.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Monfils - Thiem

Vierde ronde eindstation voor Bertens

Het avontuur van Kiki Bertens op de Australian Open eindigt in de vierde ronde tegen Garbiñe Muguruza. De Spaanse was in twee sets (6-3 6-3) te sterk voor de Nederlandse. Kiki had geregeld een opleving, maar de Muguruza wist dat altijd snel af te straffen.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Bertens - Muguruza

37 games bij Kontaveit - Świątek

De wedstrijd tussen Anett Kontaveit en Iga Świątek ging letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Drie langdurige sets waren er nodig om te bepalen welke tennister er door ging naar de kwartfinales van de Australian Open ( 6-7 7-5 7-5 ). Kontaveit trok uiteindelijk aan het langste eind.
picture

Australian Open | Hoogtepunten Kontaveit - Swiatek

Iets dat je niet vaak ziet in het vrouwentennis: een tweener. Iets dat je nog minder vaak ziet: een tweener op het moment dat het niet echt nodig is. A la Nick Kyrgios komt Świątek naar het net.
picture

Australian Open | Swiatek met een tweener

What You Missed Overnight: Dag 8

picture

What You Missed Overnight: Onderhandse opslag, pareren van smashes en de uitschakeling van Bertens

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie