Op het Parijse gravel was Griekspoor niet opgewassen tegen de Amerikaan Reilly Opelka. Hij verloor na vijf kwartier spelen in twee sets: 7-5 6-3.
De uitschakeling van Griekspoor betekent Robin Haase dit jaar de enige Nederlandse vertegenwoordiger is in het mannentoernooi. Vrijdag weet Haase wie zijn eerste opponent wordt. Dan vindt de loting voor het hoofdtoernooi plaats.
Nog vier vrouwen
Australian Open
Australian Open | Tallon Griekspoor is klaar voor zijn Grand Slam debuut
20/01/2020 OM 10:22
Bij de vrouwen is Kiki Bertens sowieso van de partij. Zij kan gezelschap krijgen van vier andere Nederlandse tennissters die zich momenteel door het kwalificatietoernooi moeten zien te worstelen. Richel Hogenkamp, Arantxa Rus en Quirine Lemoine spelen later vandaag hun 1e ronde. Bibiane Schoofs komt woensdag in actie.
Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
Op de Eurosport Player kun je alle wedstrijden van Roland Garros - ook de kwalificatie - op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar .
Australian Open
De Australian Open staat op het punt van beginnen
19/01/2020 OM 12:38
Roland-Garros
'King of Clay' niet te stoppen
08/06/2018 OM 16:17