Berrettini stond officieel op de reservelijst voor het toernooi, maar doordat Roger Federer geen wedstrijden zal spelen in het enkelspel werd de Italiaan ook uitgenodigd voor het toernooi.
Berrettini en Auger-Aliassime deden weinig aan elkaar onder. De twee speelden met name in de eerste set geweldig tennis met lange rallys. Een minutenlange tiebreak viel uiteindelijk positief uit voor de Italiaan.
In de tweede set kreeg Auger-Aliassime een vroege break die hij niet meer uit handen gaf. De wedstrijd zou net als drie andere wedstrijden gisteren in een matchtiebreak eindigen. In deze tiebreak kwam Berrettini snel 4 punten op voorsprong, hij liet de Canadees nog even terugkomen, maar uiteindelijk trok de Italiaan voor Team Europa toch aan het langste eind.
Laver Cup
Laver Cup | Nadal doet sportieve bekentenis - “Gehuild toen Roger finale van Roland Garros won”
26/09/2022 OM 12:29
1

WAAR KIJK JE DE LAVER CUP?

Alle partijen en alle punten tijdens de strijd om de Laver Cup en natuurlijk het afscheid van boegbeeld Federer zie je het hele weekend lang live en exclusief op Eurosport. Wil je geheel reclamevrij kijken? Kies dan voor een stream op discovery+. Het commentaar wordt verzorgd door Kristie Boogert en Abe Kuijl.
Laver Cup
Laver Cup | Henman emotioneel bij afscheid Federer - "Er komt nooit meer iemand zoals hij"
26/09/2022 OM 11:30
Laver Cup
Laver Cup | Djokovic emotioneel bij afscheid Federer - "Vooral toen ik zijn kinderen zag huilen"
26/09/2022 OM 10:35