Gewonnen partijen zijn op de derde dag van de Laver Cup maar liefst drie punten waard en met twee overwinningen heeft Auger-Aliassime een groot aandeel in de tussenstand van 10-8 voor Team Wereld, dat nog een overwinning is verwijderd van de eindzege.
Hoewel Djokovic niet topfit oogde – zijn pols was met tape ingepakt – wist de Serviër nog steeds genoeg mooie punten te pakken om iets af te doen aan het optreden van Auger-Aliassime. Hij won vorige week trouwens nog van Carlos Alcaraz in de Davis Cup, dus hij is prima in vorm.
Laver Cup
Laver Cup | Federer reageert op vasthouden hand Nadal - “Het was een geheim dankjewel”
29/09/2022 OM 11:24

Tiafoe

Djokovic schoot uit de startblokken met een break, maar Auger-Aliassime boog zijn achterstand snel om en won op gegeven moment de ene na de andere game. De eindstand was uiteindelijk 6-3 7-6(3).
De volgende wedstrijd gaat tussen Frances Tiafoe en Stefanos Tsitsipas. Als de Amerikaan wint, is de strijd om de Laver Cup beslist en volgt direct de prijsuitreiking.

WAAR KIJK JE DE LAVER CUP?

Alle partijen en alle punten tijdens de strijd om de Laver Cup en natuurlijk het afscheid van boegbeeld Federer zie je het hele weekend lang live en exclusief op Eurosport. Wil je geheel reclamevrij kijken? Kies dan voor een stream op discovery+. Het commentaar wordt verzorgd door Kristie Boogert en Abe Kuijl.
Laver Cup
Laver Cup | Djokovic hoopt dat rivaliteit met Nadal lang mag duren - “Wil Rafa nog vaak treffen”
28/09/2022 OM 12:48
Laver Cup
Laver Cup | Berrettini slaat in dubbelspel Murray onderuit na clash met rackets
26/09/2022 OM 11:50