Dat maakte Roxane Maracineanu, de Franse minister van Sport bekend. Op een paar uitzonderingen na zijn burgers uit bijna alle landen welkom in Frankrijk, ongeacht hun vaccinatiestatus. Ongevaccineerden moeten echter wel in quarantaine bij aankomst.
Onder de huidige maatregelen mag Djokovic deelnemen aan Roland Garros

Macron

Australian Open
AusOpen | “Ik wil nog veel meer emotie zien” - McEnroe vindt niet dat Medvedev te ver ging
10 UUR GELEDEN
De uitspraken van Maracineanu lijken toch wel erg in contrast te staan met de woorden van de Franse President Emannuel Macron, die begin deze week aangaf het leven van ongevaccineerden zo moeilijk mogelijk te willen maken: "Ik wil ongevaccineerden het leven zuur maken, en om dat te doen kunnen ze vanaf 15 januari niet meer naar de horeca, bioscoop of theater gaan."
De uitspraken van Macron kwamen hem op een baklading aan kritiek te staan, vooral van zijn politieke tegenstanders. Desondanks is de grote meerderheid van het Franse volk voor het vaccin en heeft 90 procent van de bevolking al minimaal een eerste prik gehad.

Djokovic

Aanstaande maandag wacht het hoger beroep en wordt bekend of Djokovic zijn titel kan verdedigen in Melbourne. Inmiddels heeft de twintigvoudig Grand Slam-winnaar op zijn Instagram-pagina van zich laten horen. De Serviër bedankt iedereen die hem steunt en laat weten dat de support hem goed doet.
Australian Open
AusOpen | "Ik weet niet of hij dat lang gaat volhouden" - Tsitsipas over loopvermogen Medvedev
15 UUR GELEDEN
Australian Open
AusOpen | “Ik heb altijd weer spijt” - Medvedev reageert op zoveelste woede-uitbarsting
15 UUR GELEDEN