Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Jabeur walst over Pera heen en bereikt eerste kwartfinale in Parijs

Maurits ten Kate

Geupdate 05/06/2023 om 12:27 GMT+2

Ons Jabeur liet vanochtend wederom zien waarom ze een van de grote favorieten is voor de titel op Roland Garros. De Tunesische had geen kind aan de Amerikaanse Bernarda Pera, die in de hele wedstrijd geen enkele keer haar eigen servicegame wist te houden. Slechts een uur en vier minuten duurde de strafexpeditie voor de nummer 36 van de wereldranglijst.

Roland Garros | Jabeur walst over Pera heen en bereikt eerste kwartfinale in Parijs

Vanaf het eerste moment was het duidelijk met welke intenties Ons Jabeur vanochtend was opgestaan. Ze domineerde Pera vanaf begin tot eind en wat de Amerikaanse ook probeerde, niks werkte.
Het ging Jabeur voor deze wedstrijd ook al redelijk voor de wind, want in haar voorgaande drie wedstrijden leverde ze slechts een set in. Dat was tegen de Servische Olga Danilovic in de derde ronde.
In de kwartfinale treft de Tunesische nummer zeven van de wereld de winnares van het duel tussen de Spaanse Sara Sorribes Tormo en de Braziliaanse Beatriz Haddad Maia.

Waar kijk je?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie