Il pleut à Paris
Nadat er gisteren meerdere wedstrijden werden afgelast of stilgelegd mag Richel Hogenkamp vandaag dan eindelijk de baan op. De 26-jarige Nederlandse zal het gelijk heel zwaar gaan krijgen aangezien ze de voormalig nummer 1 van de wereld, Maria Sharapova, als tegenstandser heeft. Hogenkamp zal vrij vroeg in actie komen, haar wedstrijd is de tweede van de dag op het Court Suzanne Lenglen.
Rafael Nadal was ook slachtoffer van de regenval van gisteren. De Spanjaard was bezig aan zijn derde set tegen Simone Bolelli en had het daarin lastig. De Spanjaard had de eerste twee sets gewonnen (6-4, 6-3), maar stond in de derde set met 0-3 achter. Dit was de eerste keer dat Nadal meer dan acht games verloor sinds de kwartfinale tegen Djokovic op Roland Garros 2015.
Roland Garros
VIDEO: Rafael Nadal in slow motion
13/06/2018 OM 13:00
Bertens
Kiki Bertens treft in haar eerste ronde de Wit-Russische Arina Sabalenka. Haar 20-jarige opponente plaatste zich dit jaar voor het eerst voor het hoofdtoernooi. Voor Bertens, die in 2016 nog in de halve finale van het Franse Grand Slam-toernooi stond, zal dus echt moeten winnen.
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland Garros
Roland Garros: WATTS
11/06/2018 OM 10:33