Halep – Mertens
De eerste wedstrijd van de dag, lukt het de Belgische Mertens (nummer 16 van de wereld) om te stunten en de nummer 1 van de wereld Halep te verslaan?
Kasatkina – Wozniacki
De partij werd gisteren gestaakt vanwege de invallende duisternis. De tussenstand is 1-0 voor Kasatkina (7-6 en 3-3). Gaat Kasatkina deze voorsprong vasthouden of is een goede nachtrust toch gunstiger voor de Deense Wozniacki?
Nadal – Marterer
Gaat Nadal het lastig krijgen tegen de 22-jarige Duitser, Maximilian Marterer? Marterer is de nummer 67 van de wereld en Nadal de nummer 1. Dat lijkt een gelopen race maar wie weet kan Marterer verrassen.
Roland Garros
VIDEO: Rafael Nadal in slow motion
13/06/2018 OM 13:00
Kerber– Garcia
Angelique Kerber versloeg Kiki Bertens in de derde ronde in een spannende en zware wedstrijd. Heeft Kerber nog voldoende energie over om de nummer 7 van de wereld, Caroline Garcia van de baan te spelen?
Williams – Sharapova
Een echte klassieker in het tennis, een titanenstrijd! Van de 21 onderlinge duels won Serena Williams er 19 en Sharapova maar twee. Maar Williams is pas net weer terug op de baan sinds haar bevalling. Is dit het moment voor Sharapova om de derde overwinning tegen Sharapova te pakken?
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland Garros
Roland Garros: WATTS
11/06/2018 OM 10:33