In de eerste ronde trof Halep de nummer 83 van de wereld, Alison Riske. De Amerikaanse begon de eerste set flitsend en Halep maakte onnodig veel fouten, wat voor de nodige frustratie zorgde. De set eindigde uiteindelijk in 2-6 in het voordeel van Riske.
Wakker worden
Tennis
Tennis | "Ik dacht dat ik het kwijt was" - Mouratoglou over beslissing om te stoppen met Williams
14/06/2022 OM 10:43
In de tweede set herpakte de Roemeense zich. Halep trok de tweede set met 6-1 naar zich toe en ook in de derde set ging het van een leien dakje. Het werd wederom 6-1. In de tweede ronde van Roland Garros treft Halep de Amerikaanse Taylor Townsend.
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland-Garros
Roland Garros | Simona Halep verliest na paniekaanval - "Gelukkig kan ik nu weer lachen"
27/05/2022 OM 09:49
Roland-Garros
Roland Garros | "Ik had moeite met ademhalen" - Simona Halep over haar paniekaanval
27/05/2022 OM 09:39