Nadal
Ook Rafael Nadal zal morgen opnieuw in actie moeten komen. De tienvoudig winnaar van Roland Garros stond al even op de baan tegen Simone Bolleli en had de eerste twee sets op zak. Bij een 0-3 achterstand in de derde set werd de wedstrijd echter gestopt.
Bertens
Roland Garros
VIDEO: Rafael Nadal in slow motion
13/06/2018 OM 13:00
Kiki Bertens zal morgen ook voor het eerst op de baan verschijnen. In de eerste ronde treft ze de Wit-Russische Sabalenka. Bertens liet prima vorm zien in aanloop naar de tweede Grand-Slam van het jaar. In het WTA toernooi van Madrid haalde ze nog de finale.
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl
Roland Garros
Roland Garros: WATTS
11/06/2018 OM 10:33