Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Kiki Bertens speelt vandaag vierde partij op Court 1

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 02/06/2018 om 10:17 GMT+2

Kiki Bertens komt vanmiddag in actie op Roland Garros voor haar partij in de derde ronde tegen Angelique Kerber. De ontmoeting tussen beide topspeelsters staat gepland als vierde wedstrijd op het show court.

Kiki Bertens

Foto: EFE

Voordat de als 18e geplaatste Wateringse de baan op stapt voor haar clash tegen de voormalige nummer één van de wereld, worden er eerst één vrouwenpartij en twee mannenwedstrijden afgewerkt. De verwachting is dat Bertens in het tweede deel van de middag aan de bak moet. Hieronder het programma voor Court 1.
Programma Court 1
  • Petra Kvitova (Tsj, 8) - Anett Kontaveit (Est, 25)
  • Mischa Zverev (Dui) - Kevin Anderson (Zaf, 6)
  • Marin Cilic (Kro, 3) - Steve Johnson (USA)
  • Kiki Bertens (Ned, 18) - Angelique Kerber (Dui, 12)
De zevende dag van Roland Garros knalt meteen los met een aantal wereldtoppers. In de ochtend komen onder anderen Garbiñe Muguruza, Sloane Stephens en Petra Kvitova in actie. De vroege middag is het domein van Gaël Monfils, David Goffin, Marin Cilic, Maria Sjarapova, Karolina Pliskova en Caroline Garcia, waarna het tweede deel van de middag en avond vuurwerk wordt verwacht van Rafael Nadal, Richard Gasquet, Juan Martin Del Potro, Serena Williams, Simona Halep en natuurlijk Kiki Bertens!
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie