Thiem
Dominic Thiem was de afgelopen twee jaar de enige die van Rafael Nadal wist te verslaan op gravel. Daardoor geldt hij dit jaar zeker als een van de favorieten om Roland Garros te winnen. In de tweede ronde treft de Oostenrijker de 19-jarige Griek Stéfanos Tsitsipás. Tsitsipás is zijn grote doorbraak aan het beleven en behaalde op de Australian Open dit jaar nog de eerste ronde.
Wozniacki op jacht naar 2e Grand Slam titel
Roland Garros
VIDEO: Rafael Nadal in slow motion
13/06/2018 OM 13:00
Op de Australian Open van dit jaar wist Caroline Woznicaki eindelijk haar eerste Grand Slam titel te pakken. De Deense nummer 2 van de wereld neemt het op tegen Georgina Garcia Perez die zich door het kwalificatietoernooi heen wist te vechten.
Franse hoop
De ogen van de Franse fans zijn vandaag gericht op Monfils en Pouille. Nadat Charby eerder vandaag Berdych wist uit te schakelen in een geweldige vijf-setter, hopen de supporters op meer Frans succes. Gael Monfils zal het opnemen tegen de Slovaak Martin Klizan en Lucas Pouille treft de Brit Norrie.
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland Garros
Roland Garros: WATTS
11/06/2018 OM 10:33