Nederland - Duitsland
Na twee overtuigende overwinningen van Kiki Bertens gaat vrijdag het echte werk beginnen. De halve-finaliste van 2016 treft in de derde ronde de Duitse Angelique Kerber, de nummer twaalf van de wereld. De Nederlandse speelde in 2016 ook tegen Kerber op Roland Garros en wist toen te winnen in drie sets. Kan ze weer stunten?
Nummer 11 in aantocht
Roland Garros
VIDEO: Rafael Nadal in slow motion
13/06/2018 OM 13:00
Wie kan Rafael Nadal stoppen? De Spanjaard gaat voor zijn elfde titel op Roland Garros en lijkt weer in uitstekende vorm. Vandaag neemt 'Rafa' het op tegen de Fransman Richard Gasquet. Als je kijkt naar het onderling resultaat is Nadal toch 'lichtjes' favoriet. Nadal en Gasquet ontmoeten elkaar voor de 16e en in die wedstrijden wist Gasquet nog nooit te winnen.
Verder staan er nog meer heerlijke wedstrijden op het programma wat te denken van Sharapova - Pliskova, Ramos Vinolas - Del Potro, Georges - S. Williams en Fogini - Edmund. Ook zullen Goffin en Monfils hun wedstrijd nog afmaken. Deze werd gestaakt door de regenval. Zie hier de highlights van dag zes:
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland Garros
Roland Garros: WATTS
11/06/2018 OM 10:33