Preview vrouwen: Swiatek tegen de rest
Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Jabeur, maar het leek alsof de zenuwen op één of andere manier toch vat kregen op de winnares van het WTA-toernooi in Madrid. Ze won de eerste set nog met 6-3, maar kon het vervolgens niet afmaken.
Linette sloeg toe in de tie-break van de tweede set en trok ook in de derde set aan het langste eind. Terwijl de toeschouwers op het centre court zich klaarmaakten voor een match tiebreak maakte de Poolse een achterstand van 0-40 ongedaan, al kun je ook zeggen dat Jabeur meerdere keren in de fout ging.
Roland-Garros
Roland Garros | De vijf beste ballen van Alcaraz in Parijs
15/06/2022 OM 11:51
Hoe dan ook, Linette kwam terug tot 40-40 en toen de stand weer in evenwicht was, voelde je de innerlijke paniek bij Jabeur, die het inderdaad niet kon bolwerken. Het is niet voor het eerst dat Linette voor een stunt zorgt; vorig jaar won ze in de tweede ronde de eerste set van Ashleigh Barty waarna niet veel later een opgave volgde.

WAAR KIJK JE?

Vanaf zondag 22 mei t/m zondag 5 juni gaan we los in Parijs als 's werelds beste tennissers zich verzamelen op het gemalen baksteen. Mis geen bal van dit tennisspektakel via de kanalen van Eurosport of stream reclamevrij via discovery+.
Roland-Garros
Tennis | Zverev laat van zich horen vanuit ziekenhuisbed: "drie enkelbanden gescheurd"
08/06/2022 OM 08:37
Roland-Garros
Roland Garros | Dit zijn de vijf beste punten van de mannen
06/06/2022 OM 10:48