"Ik weet niet wat dat woord betekent in jouw taal, maar het betekent niets goeds in de mijne", zei Djokovic met een glimlach. Hij voegde eraan toe: "Ik ben liever niet het tennismonster."
Djokovic legde uit: "De statistieken tegen de meeste topspelers zijn positief en dat is geweldig. We spelen zoveel toernooien en sommigen van ons zijn hier veel meer geweest dan de jonge spelers. Veel wedstrijden kunnen helpen als je voor uitdagingen staat en je week in week uit tegen de beste tegenstanders speelt. Ik heb het goed gedaan in mijn carrière. Dat is wat ik altijd al wilde bereiken."
Na zijn Wimbledon-zege dit jaar heeft Djokovic nu 21 Grand Slam-zeges, alleen Australian Open en Roland Garros-winnaar Rafael Nadal heeft vaker één titel meer dan de Serviër.
Tennis
Tennis | Australiërs boos op Kyrgios die lucratief Saoedisch toernooi verkiest boven Davis Cup
GISTEREN OM 16:10

Wimbledon | Djokovic zegeviert ten koste van Kyrgios voor de zevende keer op heilig gras

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Tennis
Tennis | Wilander benadrukt deelname Djokovic in Melbourne - "Overwinning voor de tennissport"
GISTEREN OM 14:39
Tennis
Tennis | Nadal over G.O.A.T-discussie: "Beschouw mezelf niet als de beste ooit"
GISTEREN OM 14:05