Williams geeft geen exacte tijd voor haar laatste wedstrijd. Ze schrijft echter dat ze de komende weken gaat genieten, zich in de toekomst wil focussen op haar rol als moeder en een andere, "gewoon spannende" Serena wil ontdekken.
Het volgende grote toernooi is de US Open aan het eind van deze maand, het toernooi Williams twee keer won. Momenteel speelt de Amerikaanse op het WTA-toernooi in Toronto en daar kon ze haar eerste overwinning in 14 maanden vieren. "Ik denk dat er licht aan het einde van de tunnel is. En ik kom daar steeds dichterbij. Ik kan niet wachten om daar te komen", aldus een lachende Williams.
"Ik bedoel, het is slechts één overwinning, maar het betekent veel voor me. Ik was bijna vergeten hoe het voelde om te winnen, dus ik ben hier wel echt blij mee."
Laver Cup
Laver Cup | Federer reageert op vasthouden hand Nadal - “Het was een geheim dankjewel”
6 UUR GELEDEN

"Van elk moment genieten"

Het was de eerste overwinning sinds Roland Garros in 2021. "Ik weet dat ik niet voor altijd zal spelen, ook al vind ik het geweldig", zei de voormalige nummer één van de wereld, "dus je moet van elk moment genieten en je best doen het beste."
Op Wimbledon kende Williams nog geen succes, al scheelde het slechts een paar punten of ze had zich geplaatst voor de tweede ronde. De Franse Harmony Tan was haar echter in de matchtiebreak net de baas.

Wimbledon | Serena Williams buigt na drie uur spannend tennis het hoofd in match-tiebreak

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Laver Cup
Laver Cup | Djokovic hoopt dat rivaliteit met Nadal lang mag duren - “Wil Rafa nog vaak treffen”
GISTEREN OM 12:48
Tennis
Tennis | Ivan Ljubicic was jarenlang coach van Federer: "Hij maakte het zo makkelijk voor ons"
27/09/2022 OM 15:56