"Als je terugkomt van een blessure en de eerste wedstrijd wint, wordt het beter. Dat was vandaag niet het geval", aldus de Spanjaard.
Nadal werkt in de Verenigde Staten toe naar het laatste Grand Slam van het jaar, de US Open in New York. De wedstrijd tegen Coric was zijn eerste officiele optreden sinds de kwartfinale op WImbledon, waar hij in een supertiebreak won van de Amerikaan Taylor Fritz.
"Ik heb daar onvergetelijke momenten beleefd en ik zal elke dag mijn best doen om er klaar voor te zijn. Hetpubliek in New York geeft me een bijzondere energie, het is een heel speciale plek voor mij. "
Tennis
Tennis | Juan Martín del Potro openhartig over blessureleed - “Kan niet hardlopen zonder pijn"
30/09/2022 OM 12:25
"Het is moeilijk om veel positieve dingen uit deze wedstrijd te halen", zei de Spanjaard. "Ik moet trainen. Ik moet nog meer vechten. Dat is de waarheid."

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Tennis
Tennis | Adrian Andreev en Corentin Moutet gaan elkaar te lijf in challenger Open d'Orleans
30/09/2022 OM 08:57
Laver Cup
Laver Cup | Federer reageert op vasthouden hand Nadal - “Het was een geheim dankjewel”
29/09/2022 OM 11:24