"Hallo allemaal. Na een paar dagen en veel lieve berichten, wilde ik jullie allemaal bedanken", schreef Nadal aan zijn volgers: "We zijn erg blij en het gaat heel goed met ons", voegde de Spanjaard toe.
In de aanloop naar de geboorte van zijn kind was Nadal niet in het openbaar verschenen - behalve bij de Laver Cup om het afscheid van Roger Federer te vieren.
De 22-voudig Grand Slam-winnaar wilde zich volledig op zijn gezin concentreren. Aan het einde van zijn bericht had de Spanjaard ook "een dikke knuffel" klaar staan ​​voor zijn fans.
Tennis
Australian Open | "Deelname Novak Djokovic cruciaal voor ontwikkeling Carlos Alcaraz"
30/11/2022 OM 14:25

ATP Finals

Met het babynieuws is het maar de vraag of we Nadal dit jaar nog in actie zien op de tennisbaan. "Er zijn belangrijkere dingen waar ik voor moet zorgen", had hij eerder gezegd na zijn uitschakeling op de US Open.
Sindsdien kwam de 22-voudig Grand Slam-winnaar dus alleen in actie bij het afscheid van Roger Federer.
Of Nadal te bewonderen valt bij de ATP Finals, waar hij zich al wel voor heeft geplaatst, is dus ook nog maar zeer de vraag.

Laver Cup | Bekijk samenvatting van laatste partij Federer - dubbel met Nadal

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Tennis
Qatar 2022 | Nadal spreekt zich uit over WK voetbal - "Iedereen moet zich vrij kunnen uiten"
30/11/2022 OM 13:41
Tennis
Tennis | Australiërs boos op Kyrgios die lucratief Saoedisch toernooi verkiest boven Davis Cup
28/11/2022 OM 16:10