Natuurlijk was het lastig om de geweldige voorbereiding op Wimbledon - van Rijthoven won vanuit het niets het ATP-toernooi van Rosmalen - te evenaren, maar de rugblessure die hem nu al enkele weken parten speelt, zit een goede preparatie in de weg.
Direct na zijn uitstekende prestatie in Londen, waar van Rijthoven de vierde ronde bereikte, reisde hij af naar de Verenigde Staten om zich daar klaar te maken voor het hardcourtseizoen, maar dat wil dus nog niet echt vlotten. Bij het enige toernooi waar hij wedstrijden heeft kunnen spelen, een challenger in Indianapolis, moest hij in de tweede ronde opgeven.
Van Rijthoven zal dus niet in actie gaan komen in Cincinnati, maar is wel van plan om het ATP-toernooi van WInston Salem te gaan spelen van 21 t/m 27 augustus.
Tennis
Tennis | Kyrgios wil vrijspraak voor mishandeling wegens 'mentale problemen'
21 UUR GELEDEN

Wimbledon | Sprookje Van Rijthoven ten einde, hij gaat strijdend ten onder tegen Djokovic

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Tennis
Tennis | Kyrgios maakt landgenoot en vijand Tomic belachelijk op Twitter - "Ongelofelijk"
GISTEREN OM 15:18
Tel Aviv Watergen Open
Tennis | Djokovic hongerig naar nieuw succes - "Extra motivatie na lange afwezigheid"
GISTEREN OM 13:54