Williams zegt dat ze ooit zou kunnen terugkeren in de tennissport, en neemt Tom Brady als inspiratie als manier waarop de American Footballer terugkeerde in de sport en uiteindelijk de Superbowl wist te winnen.
In haar interview na de wedstrijd op de baan bevestigde ze nog dat ze klaar was met de sport: "Het was een leuk avontuurlijk. Het was het mooiste avontuur dat ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Ik ben iedereen zo dankbaar die mij ooit in hun leven heeft aangemoedigd. Ik ben zo dankbaar daarvoor."
Echter, bij de persconfentie na de wedstrijd kwam Williams al een beetje terug op haar uitspraken. 'Ik weet het niet. Daar denk ik niet aan. Maar ik heb altijd van Australië gehouden", doelend op de Australian Open die in januari 2023 op het programma staat.
Tennis
Tennis | Kyrgios wil vrijspraak voor mishandeling wegens 'mentale problemen'
20 UUR GELEDEN

US Open | Carrière Serena Williams ten einde na fantastisch mooi gevecht tegen Tomljanovic

Jimmy Fallon

De 23-voudig Grand Slam-winnares heeft gisteravond de gemoederen nog meer aangewakkerd met haar optreden in The Tonight Show met presentator Jimmy Fallon.
Op de vraag van de Amerikaanse presentator of ze een zou kunnen terugkomen op haar pensioenplannen, zei Williams: "Tom Brady begon een geweldige trend. Dat is het enige wat ik wil zeggen."
Het kostte Brady slechts 40 dagen om zijn beslissing om de NFL te verlaten terug te draaien. Na 22 seizoenen kondigde hij aan dat hij klaar was en klaar was om de handdoek in de ring te hangen, maar binnen anderhalve maand stemde de zevenvoudig Super Bowl-kampioen ermee in om terug te keren naar de Tampa Bay Buccaneers.
"Ik heb het gevoel dat ik op een leeftijd ben waarop ik zeker veel meer te geven heb en er is nog veel meer dat ik wil doen, dus ik ga niet ontspannen, er is zoveel meer voor mij.
Er zijn zoveel dingen die ik al zoveel jaren wil doen en ik niet heb kunnen doen dankzij mijn passie voor tennis", zei ze. "Nu is het tijd voor mij om van die dingen te gaan genieten."

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Tennis
Tennis | Kyrgios maakt landgenoot en vijand Tomic belachelijk op Twitter - "Ongelofelijk"
GISTEREN OM 15:18
Tel Aviv Watergen Open
Tennis | Djokovic hongerig naar nieuw succes - "Extra motivatie na lange afwezigheid"
GISTEREN OM 13:54