Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open Vandaag: aanloop naar All American finale?

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 06/09/2018 om 20:05 GMT+2

Op de US Open staan vanavond de halve finales in het vrouwentoernooi op het programma. New York houdt zijn adem in: de kans is namelijk aanwezig dat het vrouwentoernooi voor het tweede jaar op een rij een All American eindstrijd krijgt.

Akootje

Foto: Eurosport

picture

9 keer op een rij! Serena Williams naar halve finale US Open

We beginnen de avond met twee dubbelwedstrijden. Dit jaar geen Jean-Julien Rojer in de halve eindstrijd. Vanaf 18:00 kijken we naar Kubot/Melo tegen Albot/Jaziri. Even later is het tijd voor Bryan/Sock tegen Cabal/Farah. Beide halve finales zijn LIVE te zien op Eurosport 1.
Voordat we naar het duel van Serena Williams gaan, kijken we eerst naar een halve finale in het vrouwendubbelspel. Krejcikov en Siniakova nemen het namelijk op tegen Bary en Vandeweghe.
Vanaf een uur of 1 is het tijd voor de twee halve finales bij de vrouwen. Allereerst neemt Serena Williams het op tegen Anastasija Sevastova. Lukt het Serena om de eerste stap richting een All American finale te zetten?
Mocht dat lukken, dan is het aan Madison Keys de taak om het Amerikaanse speelveld te completeren. De finalist van vorig jaar moet dan zien te winnen van Japanse Naomi Osaka.
De US Open is vanaf 18:00 LIVE en EXCLUSIEF te zien op Eurosport 1 en op de Eurosport Player!
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie