Op Eurosport 1 wordt de dag gestart met Sloane Stephens. De Amerikaanse, die vorig jaar het toernooi nog wist te winnen, begon het toernooi tegen de Russische Jevgenia Rodina en won eenvoudig in twee sets. In ronde twee wacht de Oekraïense Kalinina, wiens tegenstandster in ronde 1 na twee sets moest opgeven.
Comeback Murray
Daarna gaan we door met de partij tussen Andy Murray en Fernando Verdasco. Murray is eindelijk weer terug op het hoogste podium en het in de eerste ronde erg lastig met James Duckworth. De 34-jarige Verdasco had in zijn eerste ronde genoeg aan drie sets tegen zijn landgenoot Feliciano Lopez.
US Open
Terugblik US Open: van Kiki Bertens tot de woede-uitbarsting van Serena Williams
10/09/2018 OM 11:22
Verder zijn er wedstrijden tussen Juan Martin Del Potro (3) en Denis Kudla en Dominic Thiem (9) en Steve Johnson. Ook Kevin Anderson (5) komt weer in actie. Hij neemt het op tegen Jeremy Chardy. Dit is allemaal te zien op Eurosport 2 en de Eurosport Player.
Williams en Nadal
In de nacht komen de toppers Serena Williams en Rafael Nadal nog in actie. Serena Williams neemt het na een simpele overwinning op tegen de Duitse Carina Witthoeft. Nadal staat in de tweede ronde tegenover de Canadees Vasek Pospisil. De twee speelden in 2015 een keer tegen elkaar, toen kwam Nadal na twee sets als winnaar van de baan.

US Open: Dag 1 - Hoogtepunten Nadal vs Ferrer

US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
US Open
Ontgoochelde Nadal: 'Het was zo moeilijk om te blijven spelen.'
07/09/2018 OM 22:47
US Open
Del Potro leeft mee met Nadal na opgave: 'Het is niet leuk om hem zo te zien lijden.'
07/09/2018 OM 22:41