Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Micky Lawler (WTA): 'Serena is een godin, een ongekend icoon'

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 08/09/2018 om 20:13 GMT+2

Wint Serena Williams vanavond op de US Open haar 24e Grand Slam-toernooi? En komt ze daarmee op gelijke hoogte met de legendarische Margaret Court? WTA-president Micky Lawler, geboren Nederlandse, kijkt reikhalzend uit naar de finale tegen Naomi Osaka. "Wat Serena én Venus voor de sport hebben gedaan, is onbeschrijfbaar."

Micky Lawler WTA president

Foto: Eurosport

Lawler, die carrière maakte bij het grote sportmanagementbureau Octagon, is sinds 2015 de hoogste baas in het vrouwentennis. Als geen ander weet zij wat de zusjes Williams teweeg hebben gebracht. De vraag is: hoe lang gaan ze nog door? En dan? "Die vraag werd ook gesteld na Steffi Graf, Chris Evert, Martina Navralitova, Billie Jean King, Monica Seles etcetera. Het wordt zwaarder voor Serena, maar ik hoop dat ze het nog lang volhoudt", aldus Lawler, exclusief in gesprek met Eurosport.
US Open op Eurosport Player
De US Open is tot en met 9 september live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie