Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open | Curieus moment! Racket Nadal kaatst via de grond hard tegen zijn eigen neus

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 02/09/2022 om 10:37 GMT+2

Rafael Nadal dacht tijdens zijn partij in de tweede ronde van de US Open eventjes dat hij zichzelf een gebroken neus had bezorgd. In de derde setste kaatste het racket van Nadal, nadat hij kort op het verkeerde been stond, via de been… pardoes tegen zijn neus! De schade viel gelukkig mee.

US Open | Curieus moment! Racket Nadal kaatst via de grond hard tegen zijn eigen neus

Nadal stopte direct de rally en liep naar zijn stoel, waar hij met een bebloede neus op de grond ging liggen in afwachting van bezorging. Fognini was in eerste instantie verbaasd, net als iedereen, maar begreep van de Spanjaard al snel dat van aanstellerij geen sprake was.
Een korte behandeling later – en met een dikke neus – kon Nadal de partij vervolgen. Al te veel erg hield de recordhouder van gewonnen Grand Slams, 22 stuks, niet aan het curieuze moment over en achteraf kon hij er zelfs om lachen.
Nadal versloeg Fognini na een zeer slechte start in vier sets en plaatste zich zodoende in 2-6 6-4 6-2 6-1 voor de derde ronde, waarin hij tegenover Richard Gasquet komt te staan. Al dan niet met een pleister op zijn neus.
picture

US Open | “Het overkwam me ook al eens met een golfclub!” - Nadal reageert op bloedneus

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie