Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open | "Eerst trainen, daarna uren op TikTok" - Gauff deelt schema op vrije dag

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 05/09/2022 om 13:52 GMT+2

Coco Gauff heeft vandaag een vrije dag op de US Open. De nummer twaalf van de plaatsingslijst won gisteravond in een kwalitatief zeer hoogstaande wedstrijd van de Chinese Zhang. In haar on-court interview daar beschreef ze hoe haar dag er precies uit ziet.

US Open | "Eerst trainen, daarna uren op TikTok" - Gauff deelt schema op vrije dag

"Normaal gesproken zou ik morgen dubbelen met Jessica Pegula, maar we zijn uitgeschakeld, dus dat gaat er niet van komen," zegt Gauff grinnekend."
"Het is een raar toernooi geweest voor mij. Om eerlijk te zijn train ik gewoon elke dag een paar uur waarna ik de hele dag scrollend op TikTok zit."
"Ik had een maximale schermtijd voor mezelf ingesteld maar ik heb het wachtwoord steeds ingevoerd om er toch op te kunnen. Ik heb me er niet echt aan gehouden", aldus een lachende Gauff.

Hoogstaande partij

De Amerikaanse won gisteravond laat met 7-5 7-5 van Zhang Shuai, in een kwalitatief hoogstaande partij die misschien wel ene derde set had verdiend.
Vooral dankzij een aantal geweldige backhands langs de lijn wist Gauff enkele belangrijke punten te maken. Ook kon ze beter spel spelen op de momenten waarop dat werd gevraagd, zoals toen ze op achterstand kwam in set twee.
Al met al een zware test voor Gauff, want ook Zhang liet de hele wedstrijd geweldig tennis zien en dwong Gauff om meerdere malen tot het uiterste te gaan.
picture

US Open | Gauff haalt tegen Zhang hoog niveau onderweg naar kwartfinale

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie