Rajeev Ram en Joe Salisbury slaagden erin om hun titel in New York te prolongeren. Het leek er in de eerste set op alsof ze meer moeite hadden om hun servicegames te winnen en in de tiebreak stond een stand van 1-4 op het bord, maar toen werd een tandje bijgeschakeld.
Ook in de tweede set slaagde Koolhof/Skupski er niet in om een voorsprong vast te houden. De Nederlander en Brit plaatsten de eerste break, maar leverden vervolgens zelf direct hun service in. Daarna moest twee keer geserveerd worden om in de wedstrijd te blijven en dat liep de tweede maal fout.
Ram/Salisbury sloeg toe op het eerste matchpoint en toen was het gedaan, waarmee de tweede nederlaag voor Koolhof in een US Open-finale een feit was. Koolhof won eerder dit jaar wel het gemengd dubbel tijdens Roland Garros. Dit deed hij samen met Ena Shibahara.
US Open
US Open | "Dat pepte me heel erg op" - Alcaraz onthult hoe actiefilm hem motiveerde voor finale
14/09/2022 OM 09:56

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
US Open
US Open | Swiatek ziet Serena Williams als voorbeeld: "Zij gebruikte de druk als intimidatie"
13/09/2022 OM 12:10
US Open
US Open | Alcaraz openhartig: "In de tweede set werd ik erg gespannen"
12/09/2022 OM 15:41