Premium
Tennis

Jenson Brooksby - Carlos Alcaraz

02:38:54

Herhaling
Preview Nederlanders - Van de Zandschulp vindt vorm, Van Rijthoven is weer fit
“Mijn minste Slam, niet mijn beste spel gespeeld” - Van de Zandschulp na uitschakeling
Nick Kyrgios ruziet met eigen team, publiek en umpire, maar is wel door naar derde ronde
Alles voor de punten! Hoe stijgen en zakken Van de Zandschulp en Van Rijthoven? - Zo werkt de ATP-ranking
Welkom in het liveblog van Eurosport waarin we de US Open op de voet volgen. We plaatsen met name updates tijdens de partijen van de Nederlanders, maar volgen ook alle andere verhaallijnen in New York. Je vindt hier ook updates van de toppers. We garanderen niet dat we ook ’s nachts livebloggen. Mis geen enkele rally via discovery+.
US Open
US Open | "Dat pepte me heel erg op" - Alcaraz onthult hoe actiefilm hem motiveerde voor finale
14/09/2022 OM 09:56

Alcaraz en Brooksby begonnen

Carlos Alcaraz en Jenson Brooksby zijn begonnen aan hun wedstrijd. Alcaraz zet de Amerikaan al flink onder druk, maar heeft nog geen break te pakken.

Pegula niet in problemen in derde set

Jessica Pegula was duidelijk de betere in de derde set. De tiebreak ging nipt aan haar neus voorbij, maar in de laatste set liet ze zien dat zij de betere was.

Pegula krijgt niets cadeau

Yue Yuan knokt zich terug en pakt de tweede set in de tiebreak. De Chinese gaat naar een derde set tegen Jessica Pegula.

Norrie naar vierde ronde

Cameron Norrie rekent snel af met Holger Rune en mag zich gaan opmaken voor de vierde ronde in New York.

Yuan vecht zich terug

De Chinese Yue Yuan geeft zich niet zomaar gewonnen en knokt zich terug in de partij. Yuan breakt Pegula en gaat met 4-2 aan de leiding in de tweede set.

Ook tweede set voor Norrie

Cameron Norrie trekt ook de tweede set naar zich toe. De Brit breakt Rune twee keer en wint met 6-4, kan Norrie het in drie sets afmaken?

Alcaraz tegen jonge Amerikaan

Carlos Alcaraz begint rond 19:30 uur aan zijn derde ronde-partij tegen Jenson Brooksby. De 21-jarige Amerikaan won eerder nog knap in drie sets van de eindwinnaar in Cincinnati, Borna Coric.

Pegula en Norrie goed op weg

We zijn begonnen in New York op deze zaterdagavond. Cameron Norrie staat een set voor op zijn tegenstander Holger Rune. Bij de vrouwen is de Amerikaanse Jessica Pegula op weg naar de vierde ronde. Zij leidt met 6-2 tegen Yue Yuan.

Waar kijk je?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
US Open
US Open | Swiatek ziet Serena Williams als voorbeeld: "Zij gebruikte de druk als intimidatie"
13/09/2022 OM 12:10
US Open
US Open | Alcaraz openhartig: "In de tweede set werd ik erg gespannen"
12/09/2022 OM 15:41