Griekspoor krijgt tegen de huidige nummer 78 van de wereld voldoende kansen, maar wordt in de eerste set op 6-5 gebroken en keek toen direct tegen een vervelende 1-0 achterstand in sets aan.
In de tweede set breakt Griekspoor de Argentijn dan toch voor het eerst, maar de nummer 46 van de wereldranglijst kan die voorsprong niet doortrekken en verliest de set uiteindelijk met 6-4.

Argentijn trekt aan langste eind

US Open
US Open | "Dat pepte me heel erg op" - Alcaraz onthult hoe actiefilm hem motiveerde voor finale
14/09/2022 OM 09:56
Coria drukt in de laatste set door en komt direct op 2-0, maar de Nederlander geeft niet op en breakt terug. Later in de set is het dan toch de Argentijn die aan het langste eind trekt, hij pakt de set met 6-3 en stoot door naar de tweede ronde in New York.
In die tweede ronde wacht voor Coria de Spanjaard Carlos Alcaraz die zijn tegenstander Sebastián Báez eerder vandaag zag opgeven met een blessure.

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
US Open
US Open | Swiatek ziet Serena Williams als voorbeeld: "Zij gebruikte de druk als intimidatie"
13/09/2022 OM 12:10
US Open
US Open | Alcaraz openhartig: "In de tweede set werd ik erg gespannen"
12/09/2022 OM 15:41