Het is niet de eerste keer dat JiDion de aandacht naar zich toe trekt bij een groot sportevenement. Zo werd de YouTuber eerder dit jaar op Wimbledon uit het stadion gezet tijdens de kwartfinale tussen Novak Djokovic en Jannik Sinner.
De Amerikaan testte met onder andere een toeter uit hoe ver hij kon gaan. Het leverde hem een levenslang stadionverbod op in Londen.
US Open
US Open | "Dat pepte me heel erg op" - Alcaraz onthult hoe actiefilm hem motiveerde voor finale
14/09/2022 OM 09:56

Grote cijfers

JiDion is enorm populair op sociale media. De durfal heeft 1,9 miljoen volgers op Instagram, 4,2 miljoen volgers op TikTok en 5,8 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal. Het is nu de vraag op welk groot sportevenement de Amerikaan de volgende keer toeslaat.

Kyrgios verliest

Het is de vraag of de actie van de Youtuber de tennissers heeft afgeleid. Voor Nick Kyrgios hielp de afleiding in ieder geval niet. Hij verloor in vijf sets van Khachanov en na afloop moesten vooral zijn rackets dat bekopen.

US Open | Kyrgios sloopt direct na nederlaag tegen Khachanov diverse rackets

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
US Open
US Open | Swiatek ziet Serena Williams als voorbeeld: "Zij gebruikte de druk als intimidatie"
13/09/2022 OM 12:10
US Open
US Open | Alcaraz openhartig: "In de tweede set werd ik erg gespannen"
12/09/2022 OM 15:41