Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Wimbledon | Hubert Hurkacz doneert 100 euro voor iedere ace die hij maakt aan Oekraïne

Pim Verhoeven

Geupdate 27/06/2022 om 12:29 GMT+2

Hubert Hurkacz is van plan 100 euro te doneren aan Oekraïne voor iedere ace die hij maakt tijdens Wimbledon. De Pool staat bekend als een sterke serveerder dus hopelijk loopt de teller hoog op. Wimbledon duurt van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli. Mis geen moment met discovery+

Hubert Hurkacz

Foto: Getty Images

Via Twitter maakte Hubert Hurkacz zijn goede bedoelingen bekend: "Ik wil graag aankondigen dat ik beloof om 100 euro te doneren voor elke ace die ik op Wimbledon sla. Ik hoop dat mijn service goed in orde is".
De Pool staat bekend als een goede serveerder. Dit seizoen maakte Hurkacz maar liefst 452 aces in 39 wedstrijden. Gemiddeld meer dan 11 aces per wedstrijd.
Vorig jaar haalde Hurkacz de halve finales op Wimbledon. Hij sloeg toen 54 aces in zes wedstrijden. Vandaag mag de Pool direct in actie komen tegen Davidovich Fokina. Om 12:00 uur spelen de twee tegen elkaar op baan drie.

WAAR KIJK JE?

Vanaf maandag 27 juni t/m zondag 10 juli strijden de beste tennissers op het hoofdtoernooi voor eeuwige roem op het heilige gras van Wimbledon. Mis niks van dit tennisspektakel via de kanalen van Eurosport, of stream reclamevrij via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie