Het lukt Rus al sinds de Australian Open van 2020 niet meer om de tweede ronde van een Grand Slam te bereiken en aan die reeks kwam tijdens Wimbledon helaas geen einde.
Binnen de kortste keren stond Harrison, slechts de nummer 262 van de wereld, op een ruime voorsprong en hoewel Rus halverwege de eerste set begon tegen te stribbelen, verloor ze ook lange games en leverde ze de set met 1-6 in.
Wimbledon
Tennis | "Had van iedereen behalve Djokovic gewonnen" - Kyrgios over verloren Wimbledon-finale
28/07/2022 OM 09:40

Opnieuw dubbele break

Het ging in de tweede set niet veel beter en opnieuw was een dubbele break snel een feit. Wederom volgde een kleine opleving, maar die was onvoldoende sterk om de doortocht van Harrison nog in gevaar te brengen.
Rus krijgt tijdens de US Open een laatste kans om te voorkomen dat het bereiken van een tweede ronde op het hoogste niveau straks van drie jaar geleden dateert.

WAAR KIJK JE?

Vanaf maandag 27 juni t/m zondag 10 juli strijden de beste tennissers op het hoofdtoernooi voor eeuwige roem op het heilige gras van Wimbledon. Mis niks van dit tennisspektakel via de kanalen van Eurosport, of stream reclamevrij via discovery+.
Wimbledon
Wimbledon | “Ik heb tennis niet nodig om gelukkig te zijn” - Federer een jaar na zijn laatste partij
12/07/2022 OM 15:53
Wimbledon
Wimbledon | “De opluchting is groot” - Djokovic kan het nog steeds en keert terug aan de top
12/07/2022 OM 10:42