Zverev moest er hard voor werken in de eerste partij van de dag op het Court Philippe Chatrier. Bijna vier uur had hij nodig Bosniër om Dzumhur, de nummer 29 van de wereld, aan de kant te zetten. En zelfs een matchpoint wegwerken.
Bij een 4-5 achterstand in de vijfde set stond Zverev op het randje van uitschakeling, maar de Duitser werkte het punt weg, greep de game en brak meteen de service van Dzumhur. Daarna serveerde hij de partij eenvoudig uit voor een plaats in de 4e ronde, zijn beste resultaat ooit op Roland Garros.

Hoogtepunten Zverev versus Dzumhur

Wimbledon
Wimbledon | Djokovic zet Kecmanovic eenvoudig opzij onderweg naar clash met Van Rijthoven
EEN UUR GELEDEN
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Wimbledon
Wimbledon | Djokovic zet Kecmanovic eenvoudig opzij onderweg naar clash met Van Rijthoven
EEN UUR GELEDEN
Wimbledon
Wimbledon | "Hij weet hoe hij moet spelen" - Mats Wilander over Tim van Rijthoven
2 UUR GELEDEN