Real Madrid is de titelverdediger en wist makkelijk door te stoten naar de knock-outfase. Toch blijven de prestaties grillig en lijkt titelprolongatie voor 'de Koninklijke' verder weg dan ooit.
-
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Samenvatting kwartfinale voetbal Canada- Brazilië
2 UUR GELEDEN
Paris Saint-Germain zat in een moeilijke groep met Liverpool en Napoli, maar was net op tijd bij de les om de volgende ronde te bereiken. Kan Ajax het supertrio Mbappe - Cavani - Neymar afstoppen?
-
Manchester City combineert spraakmakend voetbal met klinkende resultaten, vraag dat maar aan Feyenoord. Toch hebben we de beste vorm van de mannen van Guardiola in de Champions League nog niet gezien dit jaar...
-
Juventus is in de eigen competitie al jaren een klasse apart, in de Champions League wist het knap boven Manchester United te eindigen in de groepsfase. Alle ogen zijn gericht op Cristiano Ronaldo: Kan hij 'de Cup met de Grote Oren' eindelijk weer naar Turijn brengen?
-
FC Porto is de grote onbekende in het lijstje met clubs maar mag zeker niet onderschat worden: Ze kwamen overtuigend door de groepsfase met een indrukwekkend aantal van 16 punten. Kunnen de Portugezen deze CL-vorm vasthouden?
-
FC Barcelona is een schitterende voetbalreis, maar op sportieve gronden kan je onmogelijk hopen om Barça te loten. Overtuigend tegen PSV in de groepsfase, en als het even niet loopt hebben ze altijd nog het grote wapen Lionel Messi. Zien we hem en zijn ploeggenoten voor een tweede keer dit seizoen in Nederland?
De kenners zijn het er al over eens: Als Ajax en Borussia Dortmund aan elkaar gekoppeld worden krijgen we twee fantastische voetbalavonden. Zou Ajax 'BVB' pijn kunnen doen, of wervelen de Duitsers ook langs Ajax?
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Uitgebreide samenvatting NED-USA
3 UUR GELEDEN
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Hele penaltyserie Nederland - USA
3 UUR GELEDEN