Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Qatar 2022 | “Airco’s in stadion maken me ziek” - oud-Ajacied Antony wijt keelpijn aan airco

Wian Slendebroek

Gepubliceerd 29/11/2022 om 18:00 GMT+1

Bij een wereldkampioenschap midden in de woestijn moet men naar andere middelen grijpen om het niet te warm te laten worden. Zo worden de voetbalvelden gekoeld met airconditioning. Ook is in elk hotel, winkel of andere openbare ruimte in Qatar airco te vinden.

Antony

Foto: Eurosport

Voor de Braziliaan Antony werden de airco’s iets teveel. De voetballer van Manchester United had na de wedstrijd tegen Servië gezondheidsklachten. Samen met Neymar en Danilo volgde hij een aangepaste, lichte training.
Na de gewonnen wedstrijd tegen Zwitserland liet de man van 100 miljoen weten dat het niet lang duurde voordat hij beter was. Voor de camera van ESPN had hij ook een verklaring voor zijn zere keel.
“Het was wel vervelend. Ik voelde me een aantal dagen niet goed. Ik ben nog steeds aan het herstellen en ik ben nog steeds geen 100%. Ik had last van mijn keel. Het was de airconditioning.”
“Niet alleen ik, maar ook andere spelers hadden last van hun keel en moesten hoesten. Het is gek dat ik ziek ben geworden, want ik word nooit ziek.”

WAAR VOLG JE HET WK-NIEUWS?

Al het nieuws rond het Nederlands elftal en het WK voetbal in Qatar volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie