Tegenvaller voor Lazio
Beide ploegen speelden een magere eerste helft. Waar Torino duidelijk het voetballend vermogen miste, ging bij de Romeinen ook lang niet alles goed. In de 14e minuut was er een grote domper voor Lazio. Topschutter Immobile werd de diepte ingestuurd, maar kreeg last van zijn hamstring en moest gewisseld worden.
De ploeg van Inzaghi domineerde vervolgens weer de wedstrijd en kreeg in de 22e minuut een penalty na een domme sliding van Torino verdediger N’Koulou. Luis Alberto faalde echter vanaf elf meter waardoor de stand op 0-0 bleef. Lazio kreeg nog wat kansjes, maar was ook erg slordig in balbezit.
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Zijn Kanaries te pakken voor Oranje Leeuwinnen?
EEN UUR GELEDEN
Verlossende treffer
In de tweede helft opende Lazio dan eindelijk de score. In de 55e minuut stopte Sirigu een fraaie inzet van Lucas Leiva, maar uit de corner die erop volgde was het dan toch raak. Milikovic-Savic kopte bij de eerste paal de 0-1 binnen. Caicedo, de vervanger Immobile, kreeg vervolgens nog twee grote kansen maar wist het net niet te vinden.
In de slotfase ging Torino op jacht naar de gelijkmaker, maar kansen kwamen er niet. De ploeg van Walter Mazzarri speelde ronduit slecht en leek geen plan te hebben, waardoor het 0-1 bleef en Lazio heel dichtbij een plek in de Champions League is.
Voetbal
Marta Olympics Tokyo 2020
2 UUR GELEDEN
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Doelpuntloos gelijkspel bij Egypte-Spanje
GISTEREN OM 16:56