Vandaag de verkiezing: ‘Best gesoigneerde renner van het jaar’
Stemmen kan onderaan de pagina!
Mathieu van der Poel
Mathieu van der Poel begon 2020 nog in het donkerblauwe tenue van Alpecin-Fenix, maar werd eind augustus Nederlands kampioen en reed sindsdien in de prachtige rood-wit-blauwe kampioenstrui. Dat van der Poel meedoet om deze award is natuurlijk geen verrassing.

Mathieu van der Poel lors du Tour des Flandres 2020

Foto: Getty Images

Wielrennen
Wielrennen | Vuelta 2023 start in Barcelona
7 UUR GELEDEN
Filippo Ganna
Of hij nou het gewone tenue van Ineos-Grenadiers aan had, de roze leiderstrui in de Giro, de blauwe bergtrui, zijn kampioenstrui van het Italiaans kampioenschap tijdrijden of de regenboogtrui, Filippo Ganna zag er dit jaar op en top uit op de fiets. Op zijn prachtige gouden tjidritfiets was de Italiaan dit jaar zes keer de snelste.

Team Ineos rider Italy's Filippo Ganna rides during the fourteenth stage of the Giro d'Italia 2020 cycling race, a 34,1-kilometer individual time trial between Conegliano and Valdobbiadene on October 17, 2020.

Foto: Getty Images

Jakob Fuglsang
De Deen Jakob Fuglsang is behalve met fietsen ook altijd druk met zijn materiaal. Alles moet perfect zijn om het optimale resultaat te behalen. En dat lukt hem aardig. Fuglsang rijdt al ruim tien jaar mee in het peloton en boekte enkele prachtige overwinningen. Hij ziet er ook nog eens altijd goed uit.

Jakob Fuglsang (Astana), sur le Tour d'Emilie 2020

Foto: Getty Images

WIE VOND JIJ DE BEST GESOIGNEERDE RENNER VAN HET JAAR?
Stem hier op de andere categorieën:
Wielrennen
Wielrennen | Wat zijn de 5 Monumenten in het wielrennen?
21/01/2022 OM 17:29
Wielrennen
Wielrennen | Van Vleuten rijdt de Giro, Tour en Vuelta in 2022
20/01/2022 OM 15:36