Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Giro d'Italia: de rustdag in vijf tweets

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 14/05/2018 om 17:21 GMT+2

Geen koers vandaag in de Giro. Na de reisdag Israël - Sicilië, vorige week maandag, kunnen we vandaag spreken over de eerste echte rustdag. Ja, en wat doen de renners dan zoal? De rustdag in vijf tweets!

Simon Yates met de roze trui

Foto: Getty Images

1. Niets te doen vandaag. Miguel Angel Lopez heeft dus alle tijd om eens op zijn gemak de lokale kranten door te nemen.
2. Terugblikken kunnen we natuurlijk wel even doen. Op de eerste boeiende week door Israël, Sicilië en het zuiden van het vasteland. Waanzinnig mooie beelden.
3. Rustdag? Vergeet het maar! De verzorgers en mecaniciens van Sunweb moeten gewoon aan de bak. Maar bij Quick-Step is tijd voor een panna!
4. Tosh van der Sande doet een bakkie met zijn ploegmaten van Lotto-FixALL. Geen slecht idee in het land van de barista's.
5. En hij heeft wat uit te leggen aan de media vandaag. Want natuurlijk wil iedereen weten wat er met Chris Froome aan de hand is. "Ik bekijk het van dag tot dag. Ik zie zeker nog mogelijkheden", aldus de Brit die een achterstand van 2.27 seconden op Simon Yates, de man in de roze trui, heeft.
Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
Morgen is de 10e etappe vanaf 13:15 uur LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Hier kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie