Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Koninginnenrit in de Giro: Pakt Dumoulin vandaag weer seconden op Yates?

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 25/05/2018 om 09:16 GMT+2

De Giro d’Italia is bijna in Rome maar er kan nog van alles gebeuren. De 19e etappe belooft daarom ook zeker een interessante en spannende etappe te worden. De renners vertrekken vandaag uit Venaria Reale en eindigen 185 kilometer verder in het wintersportdorp Bardonecchia.

Tom Dumoulin

Foto: Getty Images

Vanaf de start gaat het klimwerk al gelijk beginnen naar de Colle Del Lys maar dat is nog niks vergeleken met de tweede klim via smalle grindwegen naar de Finestre. Na deze enorm zware klim krijgen de renners nog twee bergen voor hun kiezen, namelijk de Sestriere en de Monte Jafferau. De finish is bergop op de Monte Jafferau (1885 meter hoog).
Na de spectaculaire aanval gisteren van Tom Dumoulin is het de grote vraag of hij vandaag weer dezelfde goede benen heeft en weer tijd kan goed maken op Simon Yates.
Eurosport Player: altijd en overal live sportDe 19e etappe van de Giro d’Italie is vrijdag vanaf 13:15 uur LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie