Na de tijdrit van gisteren, waar Dumoulin het gat op Yates verkleinde naar 56 seconden, zal de Nederlander in de bergen tijd moeten gaan goed maken op zijn Britse concurrent. Vandaag zal dit hoogstwaarschijnlijk niet lukken.
De renners maken in de zeventiende etappe flink wat hoogtemeters, maar komen onderweg slechts een gecategoriseerde klim tegen in Lodrino. Een klim van rond de 10 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van ongeveer 4%. Dit lijkt zeker niet genoeg voor de klassementsrenners om een serieuze aanval in te zetten, dus lijken de vluchters vandaag in het voordeel.
Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
Giro d'Italia
Oomen: 'Ja, ik heb ook mezelf verbaasd deze Giro'
27/05/2018 OM 18:32
De Giro d'Italia is woensdag vanaf 13:15 uur LIVE te zien op Eurosport 1, en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Hier kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Giro d'Italia
Dumoulin: 'De Tour de France? Die is nog niet zeker'
27/05/2018 OM 18:06