Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Giro d'Italia | Ganna raakt selfie nemende fan in eerste meters tijdrit

Tobias Kappelle

Geupdate 10/05/2024 om 15:06 GMT+2

Filippo Ganna kende vandaag geen ideale start van de tijdrit. De renner van INEOS-Grenadiers raakte in de eerste bocht van het parcours een fan die met gestrekte arm een selfie wilde maken. Ganna was hier duidelijk door afgeleid en ging hoofdschuddend verder.

Giro d'Italia | Ganna raakt een fan bij de start van de tijdrit

Eerder zagen we in de eerste bocht Tobias Lund Andresen al onderuit gaan en ook Ganna kende dus problemen in de openingsfase. De Italiaan nam de bocht scherp en daar had niet iedereen rekening mee gehouden.
Een supporter die vastberaden was om een selfie met de tweevoudig wereldkampioen te maken had niet door hoe dichtbij de renner was en daardoor was er even licht contact. Ganna was duidelijk geirriteerd hierdoor en liet dat blijken door met zijn hoofd te schudden.
picture

Giro d'Italia | Tobias Lund Andresen valt in de tijdrit

Waar kijk je?

We zijn onderweg voor de eerste grote ronde van het jaar. De 107de Giro d’Italia volg je vanaf kilometer één in Venaria Reale tot aan de slotkilometer in Rome live via Eurosport en discovery+! Mis niks van La Corsa Rosa en bekijk bij ons of Tadej Pogacar zijn eerste Giro kan winnen. Volg ook ons kanaal op WhatsApp.

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie