Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Giro d'Italia | Valter kan niet lachen om grap De Gendt na val in vijfde etappe

Menno Waebeke

Geupdate 09/05/2024 om 12:57 GMT+2

Visma LAB-renner Attila Valter ging woensdag in de vijfde etappe met een paar man onderuit. Genoeg reden voor oud-prof Thomas De Gendt om een luchtig grapje te plaatsen op zijn sociale media. De grap van de Belg viel - na de nodige vertaling van iemand bij de ploeg - echter niet bepaald lekker bij de 25-jarige Hongaar in Nederlandse dienst. "Wie Valter?"

Giro d’Italia | Samenvatting etappe 5 - Opnieuw slaat een baanrenner toe, Thomas verslaat peloton

De Gendt zat naar de uitzending te kijken en gooide er toen een luchtige woordspeling in. "Wie Valter?" (Wie valt er?), plaatste hij op zijn X. Veel mensen konden de grap waarderen, maar Valter zelf stelde de nodige vraagtekens bij de post. De Gendt vroeg de Hongaarse kampioen vervolgens om de grap te laten vertalen door een van zijn Nederlandse teamgenoten.

They explained it, I don't like it


Ook toen dat was gebeurd, viel de grap nog steeds niet lekker bij Valter. "Ze hebben het me uitgelegd. Ik vind het niet leuk" reageerde hij stoïcijns. De Gendt leek daar niet per se mee te zitten. "Iedereen een andere smaak, maak je er niet druk om", sloot hij de geestige conversatie af.

Waar kijk je?

We zijn eindelijk onderweg voor de eerste grote ronde van het jaar. De 107de Giro d’Italia volg je vanaf kilometer één in Venaria Reale tot aan de slotkilometer in Rome live via Eurosport en discovery+! Mis niks van La Corsa Rosa en bekijk bij ons of Tadej Pogacar zijn eerste Giro kan winnen. Volg ook ons kanaal op WhatsApp.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie