In een chaotische finale was Elia Viviani gisteren de sterkste van de dag. De Italiaan bleef zijn landgenoot Mareczko voor en pakte daarmee zijn tweede dagzege in de Giro. Ook vandaag zal de Italiaan van Team Quick-Step scherp moeten zijn. De laatste 50 kilometer van de etappe zijn zo goed als vlak, waardoor we weer op een massasprint afstevenen.
Winnaars en verliezers dag twee
Naast de grote winnaar Elia Viviani, zal Team BMC ook heel tevreden zijn. Rohan Dennis won gisteren de tussensprint en is daarmee de nieuwe leider in het algemeen klassement. Die tussensprint brengt ons gelijk bij de eerste verliezer van dag twee, Victor Campenaerts. De Belg zette gisteren alles op alles om mee te zitten in een ontsnapping en zo de bonificatieseconden te pakken, maar werd steeds ingerekend door BMC. Helaas kon Danny van Poppel gisteren geen rol van betekenis spelen in de massasprint. De sprinter van Lotto-Jumbo eindigde slechts als vijftiende en had zelf ook op meer gehoopt.
Tokio 2020
Van Vleuten viert haar gouden medaille op de tijdrit
28/07/2021 OM 17:31
Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
De derde etappe van de Giro d'Italia is zondag vanaf 15:00 uur LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Hier kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Samenvatting superspannende tijdrit heren
28/07/2021 OM 14:36
Tokio 2020
Tokyo 2020 | Tom Dumoulin winnaar van het zilver op de tijdrit
28/07/2021 OM 10:19