Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Parijs-Roubaix | Van Aert heeft blaren op de handen na 257 kilometer lange helletocht

Kevin van Nunen

Geupdate 18/04/2022 om 19:23 GMT+2

Wout van Aert beleeft ook de komende dagen waarschijnlijk nog ‘plezier’ aan zijn tweede plaats behaald in Parijs-Roubaix. De Belg stapte maandag alweer op voor een kort ritje en plaatste een foto van zijn hand op Strava. De handen van Van Aert bleken onder de blaren te zitten.

Zo ziet de hand van Van Aert eruit na het rijden van Parijs-Roubaix

Foto: Eurosport

Het is niet zomaar dat renners er voor het moeten bedwingen van de ene strook kasseien na de andere voor kiezen om hun vingers in te tapen. Of Van Aert dat ook heeft gedaan, is niet duidelijk, maar feit is dat de blaren op zijn handen staan.
Dat heeft wel eventjes een paar dagen de tijd nodig om te herstellen. Van een zware blessure is geen sprake en andere renners zijn er na Parijs-Roubaix veel zwaarder aan toe, maar een blik op de foto van Van Aert zegt genoeg. Prettig is anders.
picture

Parijs-Roubaix | Van Aert is na tegenslag in vorm van corona trots op tweede plek

Luik-Bastenaken-Luik

Van Aert heeft deze week enkele dagen de tijd om benen en handen te laten herstellen voordat hij zondag van start gaat tijdens Luik-Bastenaken-Luik in een ultieme poging om dit voorjaar een monument te winnen.
De Jumbo-Visma-renner kwam in Milaan-San Remo (achtste) en Parijs-Roubaix (tweede) in de buurt, terwijl hij de Ronde van Vlaanderen moest missen vanwege een coronabesmetting. Hij was dan ook niet ontevreden om op de befaamde wielerbaan de sprint voor plek twee te winnen.
picture

Parijs-Roubaix | Dit is het moment waarop Ineos erin slaagt Van der Poel en Van Aert te isoleren

WAAR KIJK JE?

Alle voorjaarsklassiekers en grote rondes zijn live te zien op Eurosport of stream reclamevrij via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie