De zevendaagse rittenkoers door de Golden State begint zondagavond met een criterium in Long Beach. De 133 kilometers worden verdeeld over 12 rondjes. Spiegelvlak, dus we kunnen ons meteen opmaken voor een eerste clash tussen de topsprinters. Vanaf 23:00 uur LIVE te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player.
De Ronde van Californië werd vorig gewonnen voor de Nieuw-Zeelander George Bennett van LottoNL-Jumbo. Hij heeft dit jaar voor de Giro gekozen en is er dus niet bij. Egan Bernal, Tejay van Garderen, Rafael Majka en Adam Yates gaan naar verwachting om de eindzege strijden.
Vijf Nederlanders
Ronde van Californië
Zo klopt Gaviria het toptrio Sagan, Kittel en Kristoff
14/05/2018 OM 08:33
Voor LottoNL-Jumbo staan Tom Leezer en Antwan Tolhoek aan de start. Ook Sunweb heeft twee Nederlanders in de gelederen: Mike Teunissen en Tom Stamsnijder. Tom-Jelte Slagter (Dimension-Data) is de vijfde Nederlander in Californië.
Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
Op de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Ronde van Californië
Zo klopt Gaviria het toptrio Sagan, Kittel en Kristoff
14/05/2018 OM 08:28
Tour de France
Tour de France | Regenachtige weersvoorspellingen maken eerste dagen nog grilliger
43 MINUTEN GELEDEN