Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Ronde van Romandië: de slotetappe!

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 29/04/2018 om 12:13 GMT+2

Vanmiddag staat de slotetappe van de Ronde van Romandië op het programma. Weet Primoz Roglic de ronde op zijn naam te schrijven?

Primoz Roglic

Foto: Getty Images

De vijfde en laatste etappe brengt de renners over 182 kilometer van Mont-sur-Rolle naar de finishplaats Genève. Onderweg moeten de renners drie keer serieus klimmen op de Mont-la-Ville, de Suchy en als laatste de Thierrens. Maar ondanks het klimwerk is deze laatste etappe er ook één voor de sprinters.
Roglic heeft na de vierde etappe een voorsprong van 8 seconden op Egan Bernal (de nummer twee), de nummer drie van het algemeen klassement, Richie Porte, volgt op 35 seconden. Lukt het Roglic om deze voorsprong te behouden en de sprinters van zich af te slaan?
Eurosport Player: nu de eerste 7 dagen gratis
De vijfde en laatste etappe van de Ronde van Romandië is vandaag vanaf 14:00 uur LIVE te zien op Eurosport 1.

En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Hier kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste zeven dagen gratis. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor € 29,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie