Tijdens de eerste etappe van de Ronde van Slovenië zullen waarschijnlijk de sprinters gelijk in actie komen. Het peloton trekt in 159 kilometer van Lendava naar Murska Sobota in het noordoosten van Slovenië. Onderweg slechts één klim van 4e categorie, die de sprinters pur sang wel zullen overleven.
Sterk peloton
Naast Kittel, Groenewegen en Cavendish zullen ook Sacha Modolo en Caleb Ewan zeker mee gaan sprinten om de dagzege. In de strijd om het klassement zullen we mannen zoals Roglic, Uran, Impey, Mohoric en titelverdiger Majka gaan zien. In de 5e etappe van Ljubljana naar Kamnik moeten deze mannen aan de bak, aangezien er flink wat hoogtemeters op de menukaart staan.
Ronde van Slovenië
Roglic wint Ronde van Slovenië in stijl
17/06/2018 OM 13:03
Eurosport Player: altijd en overal live sport
De eerste etappe van de Ronde van Slovenië is morgen vanaf 15:30 LIVE te zien op Eurosport 2. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Ronde van Slovenië
Niets op de weg en toch gaat Caleb Ewan op zijn gat
14/06/2018 OM 14:45