Wielerkalender 2022: welke dagen moet je onderstrepen in je agenda?
Monumenten, klassiekers en semi-klassiekers - wat is het verschil?
Seizoen 2022: wat zijn de ambities van de Nederlanders?
Voorbeschouwing: alles wat je moet weten over de Vlaamse wielerhoogmis
Mathieu van der Poel (Alpecin), Dylan van Baarle (Ineos), Annemiek van Vleuten (Movistar) en Marianne Vos (Jumbo-Visma) behoren allemaal tot de troefkaarten die door hun ploegen worden uitgespeeld tijdens één van de mooiste koersen van het wielerjaar.
Ronde van Vlaanderen
Ronde van Vlaanderen | Spiekbriefje met eettips hielp Van der Poel op weg naar zege
07/04/2022 OM 09:16
Helaas ontbreekt Wout van Aert wegens ziekte. De recent teruggekeerde Van der Poel toonde in Dwars door Vlaanderen juist maar weer eens aan dat je altijd rekening met hem moet houden als hij aan de start verschijnt, want het aantal koersdagen heeft op hem geen invloed.

Van der Poel versus Pogacar

Als MVDP wil winnen, dient hij wel af te rekenen met Tadej Pogacar die voor het eerst proeft van de Vlaamse kasseien en steile klims.
Je hoeft zondag de hele dag lang werkelijk waar niets te missen van de wedstrijden bij de mannen en vrouwen, want op discovery+ zijn we al om 09:45 uur van de partij en trekken we Vlaanderens Mooiste door tot maar liefst 18:30 uur.
Na de wedstrijd bij de mannen doen we de finale nog eens dunnetjes over in de vrouwenversie van de Ronde van Vlaanderen.

Ronde van Vlaanderen | Samenvatting Ronde van Vlaanderne met winst Asgreen

Waar kijk je?

De tv-uitzending op Eurosport van de Ronde van Vlaanderen begint om 10:30 uur en vanaf dat moment ben je er constant live bij, tot en met de finish van de vrouwen. Wil je zelfs geen centimeter koers missen? Stream dan reclamevrij via discovery+!
Jeroen van Belleghem en Bobbie Traksel verzorgen het commentaar bij de mannen, Nick Stöpler en Iris Slappendel doen de vocale omlijsting bij de vrouwen.
Ronde van Vlaanderen
Ronde van Vlaanderen | Bottas gespot langs parcours om vriendin Cromwell te fotograferen
05/04/2022 OM 12:39
Ronde van Vlaanderen
Ronde van Vlaanderen | KOM voor Pogacar op Kwaremont? Nooit officieel door gevallen computer
04/04/2022 OM 13:22